VoiceTeam

Hvem er vi?

​VoiceTeam består af en række konservatorie- og universitetsuddannede fagfolk. Vores mission er at dele glæden ved musik med firmaer og institutioner, og gerne også at finde nye måder at gøre det på.

Pianist og musikforsker​

​Johannes Skjelbo

​Johannes ”Johs” Skjelbo er Ph.d. i Musikvidenskab fra Københavns Universitet med sidefag fra IT-Universitetet, Kbh. Med videnskabelig baggrund i musikantropologi har han viden om musikkens potentiale i hverdagen. Han fungerer som konsulent, pianist og underviser i mange forskellige sammenhænge. Johs startede VoiceTeam i 2010. Siden har han stået for talrige workshops i både privat og offentligt regi. Johs er desuden at finde bag tangenterne i en hel del kor og bands.

Sanger og dirigent​

​Simone Maja Pedersen

​Simone er en af de sangere og dirigenter, du kan møde i forbindelse med vores workshops. Hun er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i rytmisk sang og rytmisk korledelse. Desuden har hun en bachelorgrad i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Med baggrund som sanger i DR PigeKoret, vokalgrupper og diverse bands og kor har Simone et solidt genrekendskab og har undervist solister, kor og mindre vokalgrupper. Simone har en forkærlighed for groove-baseret musik. Hun har arrangeret musikworkshops for virksomheder siden 2009. 

Se mere på www.simonemaja.dk

Følg med på 

vores Facebookside

Vil du vide mere?

Så skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

VoiceTeam

CVR: 32980481

Kabbelejevej 27 C

2700 Brønshøj

Danske Bank: 3186 10731194