Voiceteam

Det siger kunderne​

Vi hyrede Johannes Skjelbo fra VoiceTeam til en julefrokost for en mindre gruppe medarbejdere. I løbet af et par timer kom vi igennem både klassiske julesange, nye og gamle danske viser og en hel del andet. Alle havde en fest, og konceptet med at synge sammen kan varmt anbefales. Vi gør det helt sikkert igen!

​Rasmus Grusgaard

Seniorkonsulent Innovation, Brancheforeningen Plastindustrien 2021

Vi hyggede os samtidig med at vi blev udfordret, rykkede vores musikalske kompetencer markant og bare havde det sjovt. En stor tak og stor ros herfra 🙂

​SIMON T. S., ARRANGØR​

UDENRIGSMINISTERIET/JTFM​

​De var ellevilde!

DENNIS M., EVENTUDVALGET

WILLIAM DEMANT/DGS

Det var vel nok herligt at deltage i gospelsangen med så mange sangglade kolleger. Det vil jeg sent glemme. Tak for en god oplevelse!

ANETTE S., LÆRER

TRØRØDSKOLEN

Endnu engang 1000 tak for en kanon workshop i fredags. Mine kolleger har kun udtrykt glæde og begejstring for arrangementet, så hatten af til jer!

KIM R.

KØBENHAVNS KOMMUNE

Det var rigtig godt at alle kunne være med.

JANE F., LEDER AF GASVÆRKSTEDET

GASVÆRKSVEJENS SKOLE

Sounding together – Det var fantastisk at opleve, hvordan I på en god time kunne bringe 28 noget skeptiske og meget forskellige individer frem til en 4-stemmig fremførelse af en ikke helt nem gospelsang med rigtig mange ord. Det gav præcis den fælles oplevelse af succes og energi, som jeg havde håbet på og som vi kan have med os i teamet længe efter.

METTE L, DIRECTOR

NOVO NORDISK A/S

Følg med på 

vores Facebookside

Vil du vide mere?

Så skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

VoiceTeam

CVR: 32980481

Kabbelejevej 27 C

2700 Brønshøj

Danske Bank: 3186 10731194